2009 m. lapkričio 22 d., sekmadienis

paskutinės vasaros vestuvės

sveiki. kaip sekasi? mums tai viskas puikiai :) gripas dar nesisvečiuoja (tfu tfu tfu), o artimiausios vestuvės sausio mėnesį, tad kol kas ilsimės ir kaupiame jėgas artėjančioms šventėms :)

šiandien norėtume Jums parodyti vienas smagiausių mūsų fotografuotų vestuvių. rugpjūčio pabaigoje "sutuokėme" šauniuosius Agnę ir Robertą. dar ilgai atsiminsime tą rugpjūčio šeštadienį... kviečiame paganyti akis.































uf... smagu dar kartą perversti šį albumą :) mūsų nuomone šios vestuvės galėtų būti pavyzdžiu, kaip paprastomis priemonėmis galima surengti šaunią šventę ne tik sau, bet ir svečiams , svarbu tik atsipalaiduoti ir improvizuoti :).

P.S. dar apie Agnę ir Robertą. jie - puikūs dizaineriai (beje, vestuvinę Agnės suknelę savo rankomis siuvo Robertas, o Agnė pati susikūrė vualį), turintys daugybę idėjų vestuvėms ir kitoms šventėms. batutą, ant kurio taip šauniai skraidė ir jaunieji ir jų svečiai, jie planuoja nuomoti renginiams, tad apsilankykite jų puslapyje www.lovely.lt ir ten rasite ne tik jų kontaktus, bet ir šį tą daugiau... :)

1 komentaras: